Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Pabrik Perusahaan

Minangka perusahaan kerjo bareng karo liyane lan liyane pelanggan, wis syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo kinerja pabrik. Saiki, pabrik wis tuku sawetara alat mesin CNC lan peralatan welding otomatis, sing ora mung nambah kapasitas produksi nanging uga njamin kualitas produk.

Ing taun 2019, perusahaan tuku jalur produksi nyemprot bubuk otomatis

Ing taun anyar, perusahaan wis mboko sithik wiwit ngleksanakake ing 6S sistem manajemen produksi.