Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Pakan Kewan

Katup Rotary digunakake ing peralatan kaya dusters, timbangan elektronik lan mesin ngembangaken sing ana ing proses produksi forage kayata preparation, perawatan, smashing, nyawiji, tempering, ngembangaken, packing lan panyimpenan saka bahan baku. Kita nyedhiyakake katup rotary kanthi fungsi sing beda-beda sing cocog karo saben proses produksi pakan. Pakan imbang saka feed akuatik mbutuhake akurasi kapadhetan sing luwih dhuwur saka pelet sing ditambahi. Pengontrol Kapadhetan anyar bisa mbantu ngasilake bahan sing ditambahi sing ngambang lan tenggelam ing banyu. Kajaba iku, bisa kanthi tepat ngontrol lan nyetabilake Kapadhetan partikel sing ditambahi kanggo mujudake budaya produk akuatik sing intensif utawa dhuwur. Teknologi desain mekanik sing dipercaya lan teknologi kontrol otomatis majeng bisa ketemu lan adaptasi karo perkembangan teknologi pangolahan pakan.


Wektu kirim: Jul-13-2021