Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Kabar

  • ROTARY VALVE WEAR CHECK and solution

    ROTARY VALVE WEAR Mriksa lan solusi

    Salah sawijining masalah paling gedhe ing sistem pangiriman pneumatik yaiku nyandhang urip ing katup puteran.Klep airlock Rotary isih dadi alat kerja penting ing sistem conveying pneumatik amarga biasane piranti sing paling apik kanggo ngeculake materi nalika nggawe segel kanggo tekanan diferensial ...
    Waca liyane
  • What is the difference between dense phase conveying and dilute phase conveying? Advantages and Disadvantages ?

    Apa bedane antara ngirim fase padat lan ngirim fase encer?Kaluwihan lan Kakurangan?

    Kanggo mangerteni prabédan antarane ngirim fase kandhel lan ngirim fase dilute, utamané ing syarat-syarat mekanika adi, lan bisa kanthi akurat ngrancang lan calibrate sistem ngatur pneumatik.Kalibrasi kacepetan lan tekanan udara penting banget ing sistem konveyor pneumatik.acc...
    Waca liyane
  • What is pneumatic conveying ?

    Apa iku pneumatic conveying?

    Apa iku pneumatic conveying?Pengangkutan pneumatik yaiku transportasi barang padhet akeh liwat pipa kanthi nggunakake aliran udara utawa gas liyane.... Transportasi pneumatik bisa dibangun minangka tekanan positif utawa sistem vakum.Pangiriman bubuk pneumatik nggunakake energi udara f ...
    Waca liyane
  • How a rotary airlock valve work in the pneumatic conveying system ?

    Kepiye katup airlock rotary ing sistem konveyor pneumatik?

    Ing klep airlock rotary, udara disegel (dikunci) ing antarane port inlet lan outlet.Baling-baling, utawa bilah logam, katup airlock rotary nguripake (muter) sajrone operasi.Nalika padha nindakake, kanthong dibentuk ing antarane.Materi sing ditangani mlebu kanthong liwat ...
    Waca liyane
  • What is a Quick Cleaning Rotary Air lock valve ?

    Apa katup kunci Udara Rotary Cleaning Cepet?

    Kanthi luwih saka 20 taun.Saka bisnis ing pasar domestik lan pasar jaban rangkah, dheweke minangka perusahaan Bakery lan Biskuit sing paling gedhe.Kanthi luwih saka 15 produk sing ditawakake ing pasar, Perusahaan minangka bagean saka urip saben dinane jutaan ...
    Waca liyane
  • How to choose a reliable, long-lasting rotary valve

    Cara milih katup rotary sing bisa dipercaya lan tahan lama

    Milih tutup Rotary digunakake kanggo dadi prakara cocog kapasitas dipakani tutup kang, adhedhasar Kapadhetan akeh produk kang, kanggo proses dibutuhake utawa kapasitas sistem ngatur pneumatik.Pilihan katup airlock Rotary kalebu kombinasi tes bahan, komputasi ...
    Waca liyane
  • What is a Rotary Airlock Valve & what is it used for

    Apa Rotary Airlock Valve lan apa sing digunakake

    1.Apa katup Rotary airlock Klep Rotary Airlock digunakake ing antarmuka pangolahan penanganan barang padhet, biasane nalika perlu kanggo misahake 2 wilayah ing kahanan sing beda-beda (tekanan paling akeh) nalika ngeculake padhet saka siji kondisi menyang liyane.Katup Rotary, uga umum ...
    Waca liyane
  • During COVID-19 , vice-mayor came to Zili to do inspection work.

    Sajrone COVID-19, wakil walikota teka ing Zili kanggo nindakake tugas inspeksi.

    Ing tanggal 5 April 2020, sajrone COVID-19, Zili nerusake produksi lan produksi normal, lan wakil walikota teka ing perusahaan kasebut kanggo menehi bimbingan kerja.Perusahaan kasebut uga nglaporake kahanan produksi macem-macem departemen ing kahanan epidemi saiki.Ing ...
    Waca liyane
  • Zili holds 2019 summary meeting

    Zili nganakake rapat ringkesan 2019

    Tanggal 22 Januari 2020, rapat ringkesan taunan Zili 2019 dianakake.Ing rapat kasebut, macem-macem departemen nggawe ringkesan isi karya ing taun iki, lan nggawe rencana kerja lan tujuan kanggo taun anyar 2020. Ing rapat kasebut, manajer umum Bp. He ...
    Waca liyane
  • Rotary Airlock Valve Maintenance

    Klep Rotary bisa uga katon kaya mesin sing gampang banget, penting kanggo ngontrol aliran bubuk liwat sistem pangiriman pneumatik.Klep Rotary kudu ing kondisi premium supaya sistem operasi aman lan lancar.Lan yen sampeyan nemoni masalah ...
    Waca liyane
  • “Labor Skill Contest, learn and improve skills together.” Skill Competition in 2019.

    "Kontes Ketrampilan Buruh, sinau lan nambah katrampilan bebarengan."Kompetisi Skill ing 2019.

    Ing tanggal 5 Agustus 2019, Ketua Zili Lianrong Luo, ngunjungi lini produksi perusahaan kasebut, lan ngatur karyawan lini produksi kanggo nganakake kompetisi skill produksi.Sawise kegiatan kasebut, Pak Luo kanthi pribadi menehi sertifikat kehormatan kanggo ...
    Waca liyane
  • “Unite and work hard, create good results together” — Zili’s outdoor development activities of sales team in 2019.

    "Nyawiji lan kerja keras, nggawe asil sing apik bebarengan" - Kegiatan pangembangan ruangan tim sales Zili ing taun 2019.

    Kanggo nambah komunikasi, nuwuhake rasa kerjasama lan mbangun semangat tim, tanggal 30 Juni 2019, tim Penjualan lan tim R&D Sichuan Zili Machinery Co., Ltd. ngatur sawetara karyawan kanggo nindakake kegiatan ekspansi jinis pengalaman " guyub rukun lan kerja keras, gawe...
    Waca liyane