Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Hubungi Kita

Sichuan Zili Machinery Co., Ltd

No. 68, Kelompok 5, Desa Dayan, Kutha Linjiang, Distrik Yanjiang, Kabupaten Ziyang, Provinsi Sichuan, China.

Sales: +86 19115924805

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm, Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita