Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Aplikasi

  • Animal Feed

    Pakan Kewan

    Katup Rotary digunakake ing peralatan kaya dusters, timbangan elektronik lan mesin ngembangaken sing ana ing proses produksi forage kayata preparation, perawatan, smashing, nyawiji, tempering, ngembangaken, packing lan panyimpenan saka bahan baku. Kami menyediakan rotan...
    Waca liyane
  • Chemical industry

    Industri kimia

    Kita ngrancang lan nggawe katup puteran kimia miturut karakteristik bahan sing gampang kobong, mbledhos, beracun lan korosif sing dibuwang dening pabrik kimia. Ing produksi kimia, medium biasane duwe tekanan lan suhu dhuwur. Miturut karakter ...
    Waca liyane
  • Food

    Panganan

    Kanthi terus-terusan nambah syarat wong kanggo keamanan pangan, kita wis nindakake riset lan pangembangan jero ing macem-macem pabrik panganan. Lan kita ngrancang lan ngasilake produk adhedhasar Standar Keamanan Pangan Nasional lan Standar Higienis Umum kanggo Pangan...
    Waca liyane
  • Grain

    gandum

    Kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg proyek gandum kanggo klien kayata layanan sistematis kalebu desain, instalasi, pangaturan lan panriman. Lan kita khusus ngatur beras, glepung lan lenga engineers kanggo sinau ing karakteristik aplikasi tutup rotary ing vario ...
    Waca liyane
  • Medicine

    Obat

    Mesin lan peralatan farmasi duwe peran penting ing proses produksi, lan minangka discharge, peran katup rotary ing nutup udara, ngirim bahan uga penting ing pabrik farmasi utama. Wiwit saka materi, proses, struktur lan EH ...
    Waca liyane
  • Mineral industry

    Industri Mineral

    Mineral kayata semen, kapur, awu pasir, alunit biasane nduweni karakteristik kekerasan sing kasar lan dhuwur. Nalika tutup Rotary digunakake kanggo ngeterake kabeh jinis bahan mineral, iku sijine nerusake syarat sing luwih dhuwur kanggo kekuatan peralatan mechanical lan nyandhang resistance....
    Waca liyane