Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Industri Mineral

Mineral kayata semen, kapur, awu pasir, alunit biasane nduweni karakteristik kekerasan sing kasar lan dhuwur. Nalika tutup rotary digunakake kanggo ngeterake kabeh jinis bahan mineral, iku sijine nerusake syarat sing luwih dhuwur kanggo kekuatan peralatan mechanical lan nyandhang resistance. Ing 20 taun kepungkur, kita wis pengabdian dhéwé kanggo riset khusus saka bahan nyandhang-tahan lan nyandhang-tahan asu laut, nyiyapake pusat test internal saka peralatan, lan digawa metu akèh riset lan tes, kayata test resistance nyandhang. saka macem-macem bahan sing cocog karo mineral sing beda, tes bahan campuran, tes lapisan tahan nyandhang ing tembok njero peralatan, lan liya-liyane. Sawetara prestasi kita wis entuk sertifikat paten nasional, lan produk kita wis mbuktekake efektifitas lan linuwih ing aplikasi praktis. .


Wektu kirim: Jul-13-2021