Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Obat

Mesin lan peralatan farmasi duwe peran penting ing proses produksi, lan minangka discharge, peran katup rotary ing nutup udara, ngirim bahan uga penting ing pabrik farmasi utama. Miwiti saka materi, proses, struktur lan EHS produksi obat biologi, perusahaan ngrancang lan nggawe set lengkap katup rotary modular sing ora beracun, tanpa efek samping lan gampang dibersihake miturut Standar Nasional GB28670-2012 Prinsip Umum kanggo Implementasi Spesifikasi Manajemen Kualitas Produksi Farmasi kanggo Mesin Farmasi (Peralatan), lan nyedhiyakake produk kualitas selaras karo standar peralatan Good Manufacture Practice of Medical Products (GMP) kanggo produsen farmasi utama.


Wektu kirim: Jul-13-2021