Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Riwayat Perusahaan

sajarah

Sichuan Zili Machinery Co., Ltd, dumunung ing Provinsi Sichuan, didegaké ing 2002. Iku Produsèn profesional sing spesialisasine ing ngrancang, prodhuksi lan nyebarke kualitas dhuwur seri TGF klep airlock rotary lan TXF 2-way katup diverter digunakake ing bubuk lan sistem konveyor pneumatik granula.
Kita duwe tim R&D dhewe. Wis pirang-pirang taun, adhedhasar riset lan pangembangan dhewe, kita nyerep teknologi sing apik ing wilayah kasebut ing njero lan ing luar negeri. Saiki kualitas produk kita wis saya apik banget. Utamane katup airlock rotary bantalan eksternal, lan katup diverter generasi kaping 3. Lan kualitas produk wis tekan dhuwur anyar

  • -2002-

    ·Ing taun 2002, perusahaan kita diadegake lan diarani Sichuan Ziyang Zili Grain And Oil Machinery Co., Ltd, kita miwiti pangembangan lan produksi katup puteran lan katup diverter loro-lorone.

  • -2003-

    ·Ing 2003, kita menang 3 kontrak supaya saka 3 Enterprises produksi glepung gedhe ing China, lan ngrambah jumlah dodolan 1,2 yuta RMB. Mbusak status sing umume perusahaan gandum lan minyak ngimpor produk katup udara lan diverter saka luar negeri.

  • -2004-

    ·Ing taun 2004, tutup rotary kita entuk terobosan utama sing nggunakake bantalan eksternal kanggo ngatasi masalah bocor bubuk sing wis ngganggu mitra domestik nganti pirang-pirang taun. Ing taun 2004, kita entuk jumlah dodolan 4 yuta RMB..

  • -2005-

    ·Ing taun 2005, kita entuk jumlah dodolan 6 yuta RMB.

  • -2006-

    ·Ing taun 2006, kita nggedhekake kapasitas produksi lan entuk dodolan 12 yuta RMB.

  • -2008-

    ·Ing taun 2008, kita terus ngembangake produksi. Lan kita mboko sithik mbukak pasar jaban rangkah, adol produk kita menyang Indonesia, Filipina, Malaysia lan negara liya liwat perusahaan ekspor. Ing wulan Juni ing taun sing padha, kita entuk umpan balik saka pelanggan ana masalah karo produk kasebut. Pemimpin kita menehi perhatian banget lan cepet-cepet ngelingi 300 set produk sing wis dikirim lan diganti karo produk anyar kanggo pelanggan. Kita yakin manawa pelanggan pisanan, kualitas pisanan..

  • -2010-

    ·Ing 2010, We terus kanggo nggedhekake kapasitas produksi, miwiti kanggo mbangun pabrik industri kita dhewe, lan dikembangaké SF lenga-free bahan sealing poto-lubricating. Lan mlebu kontrak kerjasama karo domestik Yihai Kerry Group lan COFCO. Ing wektu iku, produk kita kurang lan entuk jumlah dodolan 18 yuta RMB. .

  • -2012-

    ·Ing 2012, pambangunan pabrik industri kita dhewe rampung, lan kita entuk jumlah dodolan 26 yuta RMB.

  • -2013-

    ·Ing 2013, kita nambah investasi ing R&D lan operasi, terus-terusan nganyari produk, entuk dana dhukungan reformasi teknologi nasional pisanan, nggawe jalur produksi CNC, lan nambah kualitas lan akurasi produk. Ing taun sing padha, 32 yuta yuan didol kanggo piranti katup rotary lan katup diverter rong arah.

  • -2014-

    ·Ing 2014, produk inovatif kita entuk sertifikat paten model sarana nasional, lulus review perusahaan teknologi tinggi nasional, lan entuk dana proyek inovasi ilmiah lan teknologi pemerintah pisanan. Ing 2014, perusahaan entuk penghasilan dodolan 36 yuta RMB.

  • -2017-

    ·Ing 2017, kita kasil kadhaptar ing Tianfu (Sichuan) Joint Equity Exchange Center Technology Finance Board. Ing Juli, kita entuk kualifikasi lisensi operasi ekspor lan lulus review perusahaan teknologi tinggi nasional. Lan entuk dodolan 38 yuta RMB..

  • -2018-

    ·Ing 2018, kita entuk sertifikasi CE lan ngadegake Departemen Perdagangan Internasional. bisnis kita iki resmi ditambahi menyang pasar Eropah lan Amérika lan ngrambah asil apik banget. Nggayuh jumlah dodolan 50 yuta RMB ..

  • -2019-

    ·Ing taun 2019, kita ngganti jeneng perusahaan dadi Sichuan Zili Machinery Co., Ltd lan entuk dodolan 56 yuta RMB.

  • -2020-

    ·Ing taun 2020, kita nggawe rencana limang taun anyar: adhedhasar riset lan pangembangan lan dodolan airlock rotary lan produk katup diverter rong arah, ruang lingkup bisnis saya tambah akeh kanggo nyedhiyakake desain rekayasa transportasi pneumatik bubuk lan partikel. .