Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

gandum

Kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg proyek gandum kanggo klien kayata layanan sistematis kalebu desain, instalasi, pangaturan lan panriman. Lan kita khusus ngatur beras, glepung lan lenga engineers kanggo sinau ing karakteristik aplikasi tutup Rotary ing macem-macem langkah teknologi saka beras, glepung lan lenga. Gumantung ing taun konsep desain lan pengalaman produksi, desain pabrik kita lan guide model pilihan ing posisi Applied saka tutup Rotary kayata cyclone separators, ing skala industri, ing duster, konco blower werna, misahake saka bahan ing ndhuwur. gudang, nyebul beras lan buncis. Klien tampi pesen utawa ngatur kabeh jinis produk kanggo panggunaan umum utawa khusus kanggo nyukupi kabutuhan.


Wektu kirim: Jul-13-2021