Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Profil Perusahaan

Sichuan Zili Machinery Co., Ltd.

Babagan Perusahaan

Sichuan Zili Machinery Co., Ltd, dumunung ing Provinsi Sichuan, didegaké ing 2002. Iku Produsèn profesional sing spesialisasine ing ngrancang, prodhuksi lan nyebarke kualitas dhuwur seri TGF klep airlock rotary lan TXF 2-way katup diverter digunakake ing bubuk lan sistem konveyor pneumatik granula.

about-us

Alat mesin CNC

about-us

Robot welding

about-us

Bengkel penyemprotan bubuk otomatis

Kita duwe tim R&D dhewe. Wis pirang-pirang taun, adhedhasar riset lan pangembangan dhewe, kita nyerep teknologi sing apik ing wilayah kasebut ing njero lan ing luar negeri. Saiki kualitas produk kita wis saya apik banget. Utamane katup airlock rotary bantalan eksternal, lan katup diverter generasi kaping 3. Lan kualitas produk wis tekan dhuwur anyar

Produk Kita

Saiki produk kita akeh digunakake ing gandum, panganan, pakan kewan, farmasi lan kimia sistem conveying pneumatik.

Kita wis entuk umpan balik sing apik saka para pelanggan ing saindenging jagad amarga struktur kompak produk kita gagal lan operasi sing gampang.

Saiki, kita wis nggawe rencana limang taun anyar, adhedhasar terus ngembangake lan nggawe katup rotary seri TGF lan katup diverter loro-lorone TXF, gumantung ing produk sing wis ana, kanggo nyedhiyakake macem-macem panganan, bubuk, partikulat menyang pelanggan. materi lan semen pneumatic ngaturaken solusi engineering kanggo pelanggan.

Babagan Tim

about-us

Babagan tim kita, amarga kita wis ing industri airlock rotary lan 2 cara katup diverter meh 20 taun. Perusahaan kita duwe sistem lan tim pangembangan teknologi sing diwasa. Saiki, produk katup airlock rotary wis dianyari dadi seri generasi kaping wolu. Produk kasebut nduweni presisi sing dhuwur lan efek tutup angin sing luwih apik, lan wis dipuji dening para pelanggan sajrone pirang-pirang taun.
Kajaba iku, minangka liyane lan liyane pelanggan kita kerjo bareng, sadurunge sales lan tim layanan sawise-sales wis dadi liyane lan liyane sampurna ing taun anyar. Nalika pelanggan duwe panjaluk, kita bisa milih produk sing cocog miturut kabutuhan pelanggan.

Nalika pelanggan nemokke masalah umum, tim layanan sawise-sales kita bakal nyedhiyani layanan panuntun dhumateng online sanalika bisa, lan ngatur kanggo paling cedhak layanan sawise-sales personel kanggo nangani.

Mitra Kita