Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Panganan

Kanthi terus-terusan nambah syarat wong kanggo keamanan pangan, kita wis nindakake riset lan pangembangan jero ing macem-macem pabrik panganan. Lan kita ngrancang lan ngasilake produk adhedhasar Standar Keamanan Pangan Nasional lan Standar Higienis Umum kanggo Produksi Pangan (GB14771-2013). Perawatan khusus wis ditindakake ing permukaan ing ngendi produk instan, panganan lan bahan liyane bisa disentuh nganggo peralatan, alat lan instrumen. Kajaba iku, kita bisa njamin kesehatan, safety lan operasi sing dipercaya saka peralatan kasebut ing jangka panjang sadurunge lan sawise operasi.


Wektu kirim: Jul-13-2021