Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Industri kimia

Kita ngrancang lan nggawe katup puteran kimia miturut karakteristik bahan sing gampang kobong, mbledhos, beracun lan korosif sing dibuwang dening pabrik kimia. Ing produksi kimia, medium biasane duwe tekanan lan suhu dhuwur. Miturut karakteristik bahan sing beda-beda, baja karbon, baja campuran, wesi tuang, baja tahan karat lan bahan logam liyane bisa dipilih minangka bahan baku tutup rotary kanggo nyukupi kabutuhan pabrik produk kimia.


Wektu kirim: Jul-13-2021