Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

PRODUK FEATURED

kok milih kita

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • about-us

Sichuan Zili Machinery Co., Ltd, dumunung ing Provinsi Sichuan, didegaké ing 2002. Iku Produsèn profesional sing spesialisasine ing ngrancang, prodhuksi lan nyebarke kualitas dhuwur.seri TGFklep airlock rotary lanTXF 2 arahkatup diverter digunakake ing wêdakakêna lan granules pneumatic ngaturaken sistem.

APLIKASI AREA