Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

PRODUK FEATURED

kok milih kita

Babagan kita

  • about-us

Sichuan Zili Machinery Co., Ltd, dumunung ing Provinsi Sichuan, didegaké ing 2002. Iku Produsèn profesional sing spesialisasine ing ngrancang, prodhuksi lan nyebarke kualitas dhuwur. seri TGF klep airlock Rotary lan TXF 2 arah katup diverter digunakake ing wêdakakêna lan granules pneumatic ngaturaken sistem.

AREA APLIKASI