Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Sajrone COVID-19, wakil walikota teka ing Zili kanggo nindakake tugas inspeksi.

Tanggal 5 April 2020, sajrone COVID-19, Zili nerusake produksi lan produksi normal, lan wakil walikota teka ing perusahaan kasebut kanggo menehi bimbingan kerja.
Perusahaan kasebut uga nglaporake kahanan produksi macem-macem departemen ing kahanan epidemi saiki. Wakil walikota menehi panuntun dhumateng masa depan kabijakan ekonomi lan perdagangan provinsi kita, lan nuding arah kanggo pangembangan perusahaan ing mangsa ngarep.


Wektu kirim: Apr-05-2020