Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Cara milih katup rotary sing dipercaya lan tahan lama

Milih tutup Rotary digunakake kanggo dadi prakara cocog kapasitas dipakani tutup kang, adhedhasar Kapadhetan akeh produk kang, kanggo proses dibutuhake utawa kapasitas sistem ngatur pneumatik.

Pilihan katup airlock puteran kalebu kombinasi tes bahan, teknik desain sing dibantu komputer, bahan mentah berkualitas tinggi, proses casting lan fabrikasi sing disertifikasi, mesin sing akurat, lan bantalan lan segel poros sing berkualitas. Kaya sing diterangake ing artikel iki, asile yaiku katup puteran sing dirancang kanggo cocog karo aplikasi sampeyan lan nyedhiyakake layanan sing dipercaya lan tahan lama.

Suwene katup rotary bisa digunakake? Ing industri kimia, pangan, lan farmasi, peralatan dianggep dipercaya yen operasi tanpa pengawasan, tanpa downtime, kanggo 100 persen wektu, 24 jam dina, 7 dina minggu. Katup puteran sing dipercaya lan tahan suwe kudu terus-terusan ing proses sampeyan tanpa pangaturan utawa layanan kajaba nalika sengaja ditutup kanggo pangopènan pencegahan. Lan kanthi pangopènan pencegahan sing apik, sampeyan bisa ngarep-arep katup bisa beroperasi nganti 30 nganti 40 taun.


Wektu kirim: Oct-27-2021