Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Ing tanggal 2 Juni 2022, para ahli saka Universitas Southwest ngunjungi perusahaan kita-Sichuan Zili Machinery Co.

Ing 2 Junind, 2022, ahli saka Universitas Southwest ngunjungi perusahaan kita-Sichuan Zili Machinery Co., Ltd lan nindakake analisis teknis lan rekomendasi babagan masalah bukti nyandhang produk kita (katup airlock puteran lan katup diverter pneumatik) tim insinyur kita.

 d18de92b

Staff saka Sichuan Zili Machinery Co., Ltd tampi ekspor lan nuduhake wong-wong mau watara baris produksi kita.Para ahli negesake proses manufaktur produk saiki.Sawise iku, kita bebarengan ngrembug sawetara solusi kanggo ngoptimalake produk kita (klep airlock puteran lan katup diverter) nyandhang kinerja bukti.

 6c8658ee

Napa nganggo katup airlock rotary lan katup diverter bukti?Kepiye carane nambah kinerja bukti nyandhang katup rotary lan katup diverter?

Ing wêdakakêna lan pelet pneumatic conveying sistem, rotary airlock klep lan diverter vales muter peran penting.Materi sing bakal dikirim duwe erosi lan nyandhang sing luwih gedhe ing interior katup rotary lan katup diverter.Nganggo katup puteran lan katup diverter bisa ngatasi masalah iki lan umure luwih suwe.Biasane lapisan abrasion bukti ing njero klep digunakake ngiyataken kinerja.Lan iki minangka solusi sing paling efektif.

222cc8c8


Wektu kirim: Jun-11-2022