Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

ROTARY VALVE WEAR Mriksa lan solusi

Salah sawijining masalah paling gedhe ing sistem pangiriman pneumatik yaiku nyandhang urip ing katup puteran.klep airlock Rotary isih workhorses penting saka sistem ngatur pneumatik amarga padha biasane piranti paling apik metu ana kanggo discharging materi nalika nggawe segel kanggo meksa diferensial.Nalika ora sampurna ing salah siji fungsi (metering utawa sealing) iku paling gedhe wiwit irisan roti kanggo nindakake loro bebarengan.
Nanging, kinerja kasebut duwe kekurangan.Iku adhedhasar njaga clearances nyenyet sing bisa erode liwat wektu.Kita nampa telpon customer kabeh wektu takon carane mriksa nyandhang, lan yen padha bisa mriksa toleransi.Apa sampeyan bisa mriksa toleransi ing katup rotary sampeyan?Secara teknis positif, sampeyan bisa nemokake toleransi karo sepasang gauge feeler nanging aku bakal ngati-ati supaya dadi faktor penentu sampeyan kudu ngganti katup utawa ora.klep Rotary ora rusak roto-roto, sawetara nyandhang metu ing sisih siji lan ora liyane;kabeh gumantung ing materi sing ditangani lan kondisi aplikasi.Salah sawijining panyebab utama nyandhang yaiku blow-by-air sing tegese katup puteran ora cocog karo tingkat feed sing dirancang lan paling kamungkinan kudu diganti kanthi cepet.
PL-25
Dadi apa sing bisa ditindakake babagan ROTARY VALVE WEAR?
Produsen nindakake kabeh jinis supaya klep rotary luwih tahan abrasi.Contone, pilihan saka macem-macem cara sealing lan cara bantalan tetep.Iki bisa ndawakake umur tutup Rotary dening sawetara atus persen ing aplikasi beda yen dibandhingake liyane "dhasar" klep.Kajaba iku Cavity Air Purge lan Shaft Air Purge uga nglindhungi katup rotary saka nyandhang.
Nanging, dalan liyane sing asring ora digatekake dening para pelanggan lan produsen yaiku desain sistem konveyor dhewe sing dipakani klep.Variabel tunggal paling gedhe ing nyandhang yaiku tekanan diferensial saka ndhuwur nganti ngisor katup.Kanggo entuk rega sing luwih apik ing sistem, pabrikan asring ngrancang garis kanggo operasi ing tekanan 10-12 PSIG ing garis cilik sing bisa digunakake ing 5-6 PSIG ing garis sing luwih gedhe.Mikir iku minangka duwe 3 lane vs. 4 jalur kanggo drive ing kanggo lalu lintas jam sibuk yen mbantu.Iki nyimpen dhuwit ibukutha ngarep, nanging bisa biaya dhuwit ing roto dawa nalika faktor ing biaya lan downtime saka panggantos tutup Rotary luwih kerep.


Wektu kirim: Mar-16-2022