Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Apa katup kunci Udara Rotary Cleaning Cepet?

Kanthi liwat meh 20 taun. Saka bisnis ingpasar domestik lan pasar luar negeri, padha yaiku tembungs paling gedhe cepet obah Bakery lan Biscuit companies. Kanthi luwih saka 15 produk sing ditawakake ing pasar, Perusahaan iki minangka bagean saka urip saben jutaan konsumen ing saindenging jagad.donya. Bangga bisa digandhengake karo merek gedhe ZILI sing nggawe dampak sosial sing positif.

 valve1

Ing Bakery Industries, kebersihan paling penting lan mbutuhake reresik peralatan sing kerep. Tantangan pelanggan kita ora beda. Kerep disengagement tutup Rotary kanggo mbusak banjur ngresiki iku tantangan. Wektu pangopènan biyen nganti 1,5 jam. kanggo 2 h. Kerep keterlibatan lan disengagement tutup Rotary ngasilaken ing urip luwih cendhek saka segel poros kang, mangkono, kudu ajeg ngganti tutup Rotary dhewe.

 valve2

Katup Resik Cepet kanthi desain sanitasi / kebersihan minangka solusi sing ditawakake ing konstruksi bahan SS 304 kanggo dipasang ing ngisor hopper.

Produk ing Industri Bakery utamane ing bubuk garing utawa granular. Fungsi utama katup airlock rotary yaiku kanggo njaga kondisi kunci udara sing apik, saéngga, ngisolasi hilir lan transfer tekanan / vakum.

Rotary Valve reresik cepet dirancang kanggo aplikasi sing sensitif marang kontaminasi utawa proses sing mbutuhake reresik sing kerep. Desain menehi akses gampang kanggo rotor lan lumahing internal kanggo reresik cepet tanpa perlu kanggo disengage tutup Rotary saka sistem.

klep Rotary resik cepet digunakake kanggo ngurangi downtime kanggo tutup ngresiki munggah, saéngga aman saka rotor tanpa njabut kelenjar packing. Pembongkaran lan reassembly bisa ditindakake tanpa mbutuhake alat apa wae. Salajengipun, noto purging ing tutup mbenakake urip segel poros.


Wektu kirim: Nov-09-2021