Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Apa Rotary Airlock Valve lan apa sing digunakake

1.Apa katup rotary airlock
Klep Rotary Airlock digunakake ing antarmuka pangolahan pangolahan padhet, biasane yen perlu kanggo misahake 2 wilayah ing kahanan sing beda-beda (tekanan paling akeh) nalika ngeculake padhet saka siji kondisi menyang kondisi liyane.
Klep Rotary, uga umum disebut klep bintang, mulane digunakake ing wiwitan lan ing pungkasan transportasi pneumatik. Padha ngidini kanggo nggawa ngalangi saka zona meksa kurang kanggo zona meksa kurang ing awal baris nalika ngewangi kanggo disengage ngalangi saka aliran online ing mburi baris.
Klep kasebut bisa nindakake dosis sing kasar, mula, bisa uga dipasang minangka peralatan dosis, sanajan iki dudu praktik sing apik.
2 jinis katup rotary airlock kasedhiya: jinis drop-through lan jinis blow-through. Loro-lorone jinis biasane menehi asil sing padha, nanging cara sing ditindakake lan karakteristike rada beda.
Feeder Airlock digunakake ing industri kanthi aplikasi ing wilayah ing ngisor iki:
- Industri Pangan (baking, susu, kopi, biji-bijian)
- Konstruksi (semen, aspal)
- Farmasi
- Pertambangan
- Energi (pembangkit listrik)
- Kimia / Petrokimia / Polimer
Prinsip kerja feeder Rotary lan spesifikasi utama diwenehi ing ngisor iki.
2. Selehake Liwat Rotary klep lan Jotosan Liwat Rotary klep
Drop Through airlock rotary valve

Selehake klep rotary airlock "nempelake" produk menyang pipa utawa peralatan ing ngisor iki. Ana flange mlebu lan flange outlet.
Jotosan liwat katup rotary airlock

Jotosan liwat klep star langsung disambungake menyang baris ngatur. Udhara sing digunakake ing garis conveying mula langsung ngliwati alveoles katup, nyapu produk kasebut.
Biasane, jotosan liwat klep digunakake nalika ana dhuwur banget winates utawa nalika prodhuk wis cenderung kanggo kelet nang rotor. Kanggo aplikasi liyane, model drop-through luwih disenengi.
Duwe rotor langsung ing aliran pipe bisa mimpin kanggo breakage luwih gedhe saka produk kang diangkut, iku utamané cilik yen sawetara gulung liwat klep ing seri ing pipa padha. Kanggo kasus tartamtu iki, klep drop-through bisa uga dianggep kanggo ngreksa produk.
3. Star Valve Clearance lan deteksi Kontak
Star klep duwe reresik biasane cilik banget ing antarane agul-agul rotor lan stator, iku perlu kanggo nyedhiyani sealing online ing antarane wilayah hulu lan hilir sing ora ing meksa padha.
Reresik khas kanggo klep rotary airlock yaiku 0,1 mm lan biasane kisaran saka 0,05 mm nganti 0,25 mm gumantung saka layanan sing dikarepake kanggo katup (prabédan dhuwur saka tekanan saka saben sisih katup utawa ora). Iki minangka reresik cilik sing nerangake manawa katup puteran asring goresan amarga kontak rotor / stator. Tabel ing ngisor iki ngringkes panyebab umum saka kontak.
4. Proteksi bledosan
A airlock rotary bisa digunakake minangka unsur isolasi kanggo nyegah bledug bledug kanggo propagate ing instalasi. Kanggo iki, katup rotary airlock kudu disertifikasi dadi tahan kejut bledosan lan bukti nyala.
Kanggo entuk karakteristik kasebut, katup kudu dirancang supaya:
- Awak lan rotor bisa nahan tekanan saka bledosan - biasane 10 bar g
- Ujung reresik saka bilah / omah kudu kurang saka 0,2 mm
- Paling ora 2 lading ing saben sisih tutup kudu kontak karo omah (sing tegese jumlah total lading kudu > utawa padha karo 8
5. Rotary Valve Degassing
A reresik kurang bakal ngidini sealing apik lan nyuda bocor airlock tutup rotary. Nanging malah suda bocor bakal kelakon. Uga, udhara sing kepepet ing saben kanthong uga bakal dibebasake nalika kanthong dibukak menyang wilayah tekanan rendah. Iki nyebabake bocor udara.

Kebocoran udara saya tambah kanthi bedane tekanan lan mundhak kanthi kecepatan rotasi katup. Bisa banget ngrugekake kanggo kinerja tutup, utamané karo wêdakakêna cahya, wiwit udhara dirilis bener bakal fluidize wêdakakêna lan nyegah kanggo ngisi kanthong.
Fenomena iki bisa dideleng ing kurva kinerja blades rotary airlock: kapasitas bakal tekan assymptot lan malah suda ing kacepetan dhuwur amarga kanthong ora bisa diisi maneh dening produk, kakehan fluidized duwe wektu kanggo tiba ing kanthong.
Kanggo ngontrol fénoména iki lan nambah kinerja katup, kudu dileksanakake ventilasi katup rotary sing tepat. Saluran degassing dipasang ing sisih kanthong bali kanggo ngosongake saka udara sadurunge njupuk produk anyar. Saluran kasebut ngirim hawa menyang saringan sing bakal dibebasake.
6. Perhitungan desain katup putar airlock (ukuran)
Pitungan kapasitas katup bintang kanggo entuk throughput sing diwenehake yaiku fungsi diameter katup bintang, kecepatan rotasi target lan sifat produk,
- Sing luwih gedhe katup bintang, sing luwih dhuwur bakal dadi kapasitas.
- Kacepetan rotasi sing luwih dhuwur umume tegese luwih akeh, nanging throughput bakal mandheg nambah kacepetan tartamtu
- Cairan liyane wêdakakêna, sing luwih dhuwur bakal throughput, ana maneh banget cahya produk bakal nggawe watesan ing throughput ing kacepetan rotasi tartamtu. .

7. Masalah umum karo klep rotary airlock
Masalah sing beda bisa mengaruhi katup bintang sajrone operasi. Masalah umum kalebu ing ngisor iki:
- Kinerja ing ngisor desain (throughput luwih murah tinimbang sing dikarepake)
- Karusakan dening kontak logam / logam
- Nganggo
8. Pandhuan tuku katup rotary airlock - Cara milih katup rotary airlock
Katup rotary airlock for sale : Tuku katup rotary airlock anyar
Nalika golek katup puteran airlock anyar kanggo pabrik sampeyan, pitakon ing ngisor iki kudu dijaluk supaya bisa tuku spesifikasi sing tepat:
●Apa desain tutup rotary airlock luwih apik minangka jotosan utawa nyelehake?
● Apa sampeyan butuh bahan khusus (kayata stainless steel) utawa eksekusi standar cukup?
● Apa throughput sampeyan kudu lan apa Kapadhetan akeh saka materi kanggo proses, bakal menehi diameteripun tutup
●Apa katup dikirim menyang panas? Apa kudu duwe reresik stator rotor tartamtu?
●Apa katup dipakani menyang garis pneumatik tekanan? Apa perlu degassing?
● Apa ana perlu akses kerep kanggo reresik nang tutup?
● Apa wêdakakêna free mili utawa glathi tartamtu lan desain kanthong dibutuhake?
●Apa tutup puteran airlock kudu disertifikasi kanggo diproses ing area jeblugan bledug? Yen ya, klasifikasi zona apa sing kudu dianggep ing lan ing sekitar katup?
●Apa tutup kudu tahan kanggo bledosan (biasane 10 bar) ?
Yen sampeyan duwe panjaluk klep airlock puteran lan katup diverter ing garis pangiriman pneumatik, hubungi kita.


Wektu kirim: Aug-14-2021