Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Apa iku pneumatic conveying?

Apa iku pneumatic conveying?

Pengangkutan pneumatik yaiku transportasi barang padhet akeh liwat pipa kanthi nggunakake aliran udara utawa gas liyane.... Transportasi pneumatik bisa dibangun minangka tekanan positif utawa sistem vakum.

conveying1

Pangiriman bubuk pneumatik nggunakake energi aliran udara.Pneumatic conveying uga disebut online conveying utawa online conveying system.Aplikasi khusus teknologi fluidisasi kanggo ngeterake bahan granular ing arah aliran udara ing pipa tertutup.Tata letak piranti ngirim pneumatik iku prasaja lan gampang kanggo operate.Bisa digunakake kanggo transportasi horisontal, vertikal utawa oblique.Sajrone proses transportasi, operasi fisik kayata pemanasan, pendinginan, klasifikasi aliran garing, utawa sawetara operasi kimia uga bisa ditindakake bebarengan.

conveying2

Miturut Kapadhetan partikel ing transportasi pipa, transportasi pneumatik dipérang dadi:

1. Transportasi phase dilute: isi ngalangi kurang saka 100kg / m3 utawa rasio ngalangi-kanggo-gas (rasio tingkat aliran massa antarane volume transportasi ngalangi lan konsumsi gas cocog) punika 0.1-25.Kacepetan gas operasi relatif dhuwur (kira-kira 1830ms, miturut tekanan gas ing pipa, dipérang dadi jinis nyedhot lan jinis pangiriman tekanan. Tekanan ing pipa luwih murah tinimbang tekanan atmosfer, nyedhot dhewe, nanging kudu dibongkar ing tekanan negatif, lan bisa diangkut kira-kira. Jarake luwih cendhek, tekanan ing pipa pungkasan luwih dhuwur tinimbang tekanan atmosfer, lan discharge trep, lan bisa diangkut kanthi jarak sing luwih dawa, nanging bubuk partikel kudu dikirim menyang pipa tekanan dening feeder.

2. Transportasi fase padhet: proses transportasi ing ngendi isi padhet luwih dhuwur tinimbang 100kg / m3 utawa rasio gas padat luwih dhuwur tinimbang 25. Kacepetan udara operasi kurang, lan tekanan udara sing luwih dhuwur digunakake kanggo mbentuk sistem pangiriman udara. .Transpor fase padhet jinis tank diisi udara intermiten.Sijine partikel menyang tank meksa ing kelompok, lan banjur ventilate menyang loosen mau.Nalika tekanan ing tank tekan tekanan tartamtu, bukak tutup discharge lan jotosan partikel menyang pipa conveying kanggo transportasi.Pulse ngaturake kanggo pass atmosfer teken menyang tank ngisor kanggo loosen materi;aliran atmosfer teken pulsa liyane karo frekuensi saka 2040min-1 diunekake menyang welingan saka pipe feed, mbentuk gantian disusun kolom cilik lan bagean cilik ing pipe Kolom online nggunakake meksa atmosfer kanggo push maju.Transportasi fase padhet nduweni kemampuan transportasi sing gedhe, bisa ditekan kanthi jarak sing adoh, karusakan materi lan nyandhang konfigurasi cilik, lan konsumsi energi uga kurang.Nalika nindakake transportasi fase encer ing sistem transportasi pipa horisontal, kecepatan gas kudu relatif dhuwur supaya partikel dievakuasi lan digantung ing aliran udara.Nalika milih ngirim fase dilute utawa ngirim fase kandhel, dirancang miturut kinerja output lan bahan bubuk.


Wektu kirim: Nov-22-2021