Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Apa bedane antara ngirim fase padat lan ngirim fase encer?Kaluwihan lan Kakurangan?

Kanggo mangerteni prabédan antarane ngirim fase kandhel lan ngirim fase dilute, utamané ing syarat-syarat mekanika adi, lan bisa kanthi akurat ngrancang lan calibrate sistem ngatur pneumatik.Kalibrasi kacepetan lan tekanan udara penting banget ing sistem konveyor pneumatik.Akurasi kalibrasi gumantung saka jinis materi sing dikirim.

29 (1)

Apa tegese conveyance fase padat?

Pangiriman fase padat minangka konsep sing relatif anyar ing industri.Pangiriman fase padhet, kaya jenenge, nuduhake cara ngirim bahan akeh ing pipa.Ing fase padhet ngaturake, prodhuk ora bakal dilereni soko tugas ing udhara, amarga materi conveyed salah siji banget abot utawa banget abrasive, lan kecepatan udhara dhuwur kudu maintained.Iki tegese produk bakal diangkut ing wangun "gelombang", "plugs" utawa "helai", supaya kurang nyandhang diprodhuksi, supaya transportasi fase kandhel luwih cocok kanggo produk rapuh.

Apa tegese dilute phase conveyance?

Penyaluran fase encer kalebu ngirimake bahan sing disebarake, partikel kasebut luwih entheng lan luwih abrasif.Iki tegese dibandhingake karo ngirim fase kandhel, bahan bisa dikirim kanthi kacepetan sing luwih cepet lan tekanan sing luwih dhuwur.Contone, talc luwih entheng lan kurang abrasif tinimbang partikel plastik, saengga bisa diangkut kanthi kecepatan lan tekanan udara sing luwih dhuwur.Ing pangiriman fase encer, blower digunakake kanggo ngirim produk menyang sistem liwat aliran udara.Aliran udara mung njaga bahan sing mili lan nyegah materi kasebut disimpen ing ngisor pipa.

29 (2)

Bentenipun antarane ngirim fase kandhel lan ngirim fase encer ing ngatur pneumatik

Sawetara prabédan antarane ngirim fase kandhel lan ngirim fase encer ora bisa dihindari amarga padha minangka ciri khas saka bahan akeh dhewe-contone, fase encer ngirim asring nangani partikel sing luwih entheng.Ing ngisor iki sawetara prabédan utama antarane ngirim fase padat lan ngirim fase encer:

1. Kacepetan: Kacepetan pneumatik fase encer biasane luwih cepet tinimbang fase padhet.Ngelingi abrasiveness partikel sing digawa, kacepetan ngirim fase kandhel luwih murah.

2. Tekanan angin: Tekanan angin ing saluran lan pipa sistem panyaluran fase encer luwih murah tinimbang panyaluran fase encer utawa panyaluran pneumatik fase padhet.Tekanan fase encer luwih murah, lan tekanan fase padat luwih dhuwur.

3. Abrasion: Abrasion nuduhake crushing bubuk.Ing transportasi fase encer, mundhut bisa gedhe banget amarga kacepetan gerakan partikel.Nalika nerangake fase padhet, kahanan kasebut mung sebaliknya, amarga ing proses kasebut, bahan akeh biasane dikirim kanthi kacepetan sing luwih murah supaya bahan kasebut tetep utuh lan ora gampang rusak.

4. Ukuran pipa: Ukuran pipa sistem transportasi fase encer asring luwih gedhe tinimbang ukuran pipa sistem transportasi fase padhet.Macem-macem komponen sing digunakake ing sistem pangiriman pneumatik iki uga rada beda saka segi spesifikasi, amarga kinerja optimal gumantung saka partikel sing digawa lan abrasiveness utawa sensitivitas.

5. Biaya: Biaya mbangun sistem conveying fase kandhel biasane luwih dhuwur, utamane amarga spesifikasi komponen.Dibandhingake karo sistem conveying phase dilute, sistem conveying phase kandhel relatif kuwat.

6. Kapasitas mbukak utawa rasio: Sistem pneumatik fase dilute nduweni rasio beban massa padat-gas sing kurang.Ing kontras, sistem fase kandhel nduweni rasio beban massa gas padat sing dhuwur banget.

7. Distance: Ing kadohan ngatur maksimum saka phase kandhel ngaturaken lan dilute phase ngaturaken uga beda: kadohan ngaturaken saka sistem phase dilute maneh, nalika ngaturaken kadohan saka sistem phase kandhel umume luwih cendhek.


Wektu kirim: Nov-29-2021