Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Negative Pressure Conveying Gunakake Rotary Airlock Valve

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Katup Airlock Rotary Pressure Pneumatic Negatif

Dianggo: Sistem transmisi pneumatik tekanan negatif

Bahan: Bisa disesuaikan (Stainless steel utawa Casting Iron)


Detail Produk

Tag produk

Video

Detail Produk

· Lapangan sing ditrapakegandum, Penggilingan Tepung Gandum, Industri Pakan

· Materi sing ditrapakeWêdakakêna, glepung gandum

· FungsiMesthekake tekanan stabil saka sistem conveying nalika pneumatic ngirim lan unloading.

· Karakteristik kinerjaPresisi casting dening stainless steel, rotor close-ended, jinis kompresi sealing, unit saka jendhela pengamatan digawe dening aluminium alloy

· Nomer Paten: 201420016643.0/201420016698.1

Deskripsi Produk

Negatif Pressure Conveying Gunakake Rotary Airlock Valve, miturut panggunaan pelanggan, kita bisa nawakake rotor mbukak-mburi lan rotor cedhak-mburi. Struktur kombinasi ganda lengan SF pelumas bebas minyak lan cincin penyegel VD digunakake. Miturut panjaluk pelanggan, kita uga nganggo struktur sealing gabungan ganda saka dering Gly kinerja dhuwur lan dering sealing VD. Saluran self-discharge rai mburi, pasuryan mburi lan cangkang dipasang kaping pindho kanggo pasokan udara, lan perakitan jendela pengamatan aluminium dipasang.

Miturut panggunaan pelanggan, tutup rotary jinis iki bisa digawe saka stainless steel lan wesi casting.

Aplikasi

Tekanan negatif nggunakake katup airlock rotary digunakake utamane kanggo bahan non-cohesive sing relatif bebas kayata glepung gandum, gandum, beras, biji kopi, uyah, lan gula. Biasane digunakake ing siklon lan piranti ngumpulake bledug liyane.

product
product

Pitakonan & Jawaban

Q1. Apa kaluwihan sampeyan?

A1.Our Airlocks bisa operate lancar kanggo 6-8 taun karo SKF Bearing, materi wesi nodular ISO 600-3, lan desain profesional karo paten kita dhewe. Amarga kita minangka pabrikan, kita duwe rantai pasokan lan sistem kontrol kualitas. Supaya kita bisa nyedhiyani rega competitive uga kualitas apik.

Q2. Apa syarat pembayaran lan transportasi sing sampeyan tampa?

A2. Kita nampa pembayaran liwat Alibaba, TT, LC, transportasi udara lan transportasi segara kasedhiya.

Q3. Apa sampeyan bisa nindakake instalasi lan desain sing ndhukung miturut kabutuhan utawa sampeyan mung ngedol katup rotary?

A3.Ya, sing kasedhiya kanggo digunakake kanggo nindakake instalasi lan desain miturut panjaluk sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita