Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Stainless Steel Jotosan Liwat Rotary Feeder Valve

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Stainless Steel Blow Through Rotary Airlock Valve

Dianggo: Positive pressure pneumatic conveying system

Bahan: Stainless steel 304 lan 316 kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

Video

Detail Produk

· Lapangan sing ditrapakepangan, pakan, pertambangan, industri kimia utawa lapangan

· Materi sing ditrapakebubuk, partikel, bahan rusak, lsp.

· FungsiNampa, ngeculake bahan kanthi ngirim pneumatik lan njamin stabilitas tekanan sistem jaringan udara

· Karakteristik kinerjajinis busur, bantalan sing bisa dipisahake jinis NJ, struktur sing disegel udara spiral, rotor penuntun aliran, nyegah sudut mati ing saluran aliran, nyuda resistensi discharge, lan nambah discharge

· No. Paten: 201420033836.7

Deskripsi Produk

ZILI stainless steel jotosan liwat tutup airlock rotary, nganggo desain langsung lan desain pressurization implisit, resistance angin cilik, lan iku luwih cocok kanggo bahan karo koefisien gesekan gedhe. Wangun sealing bisa dipilih miturut lingkungan panggunaan pangguna. Rotor U-shaped diadopsi, lan materi ora gampang kanggo simpenan ing rotor.

klep rotary jotosan-liwat ora duwe flange stopkontak ing sisih ngisor kaya gulung-liwat. Ing ngisor bolongan omah iku salah siji Gamelan utawa wis trough, kang endi pneumatic ngaturake line nyambungake lan mlaku liwat ngisor tutup. Material feed menyang welingan kaya gulung-liwat, nanging minangka rotor liwat materi kanggo underside saka tutup iku "ditunekake" langsung metu saka kanthong rotor menyang baris ngaturaken hilir.

Aplikasi

Katup Blow-through Stainless Steel minangka bahan panganan sing cocog kanggo bubuk sing luwih kohesif utawa lengket kaya coklat, glepung, utawa bubuk susu. Wêdakakêna iki bisa kompak lan nempel ing njero baling-baling rotor. Ing katup rotary blow-through, discharge dioptimalake kanthi ngetokake bubuk sing gampang dipadhetke metu saka kanthong rotor, sing mbantu njaga rotor saka penumpukan. Kauntungan liyane saka katup rotary blow-through yaiku profil sing kurang. Dibandhingake karo katup gulung kanthi ukuran sing padha, garis pangiriman sistem jotosan luwih cedhak karo garis tengah klep sing ngidini dhuwure kurang. Iki ndadekake klep rotary jotosan-liwat pilihan apik kanggo instalasi reresik kurang ngendi drop-through bisa uga ora pas.

Pitakonan & Jawaban

Q: Apa wektu produksi lan pangiriman sampeyan?
A: Iku gumantung ing jinis produk sing sampeyan butuhake lan jumlahe, biasane kanggo jinis biasa kita, ing sangisore 10 set, produk bisa siap ing babagan 20 dina. Kanggo produk selaras, wektu ngirim bakal watara 40 dina.

P: Kita duwe proyek sing mbutuhake sistem pneumatik, apa sampeyan bisa nggawe desain lan bagean sistem liyane?
A: Ya, sing kasedhiya kanggo kita. Kita duwe 20 taun pengalaman ing tutup Rotary lan industri katup diverter rong arah. Banget menowo karo pneumatic conveying. Ana uga akeh perusahaan sing kerja sama karo kita kanggo nyedhiyakake fasilitas pendukung liyane. Ing tembung liya, para pelanggan mung kudu nyukupi kabutuhane, lan kita bisa menehi solusi desain kanggo nggawe kabeh fasilitas pendukung kayata pipa, blower akar, lan kolektor bledug kajaba katup rotary.

P: Apa sampeyan bisa dhaptar sawetara pelanggan perusahaan sing sampeyan kerja sama?
A: Ya, kita We kondhang ing rana online domestik lan industri katup loro-cara. Perusahaan sing kita kerja sama migunani kanggo Yi Kerry, COFCO lan liya-liyane.

P: Kepiye babagan layanan sawise dodolan sampeyan?
A: We nyedhiyani siji taun babar pisan, Yen ana Gagal sak periode babar pisan, kita bakal ngirim metu aksesoris risak gratis lan nuntun pelanggan kanggo nginstal online. Yen fault serius, kita bisa ngganti peralatan anyar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita