Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Airlock puteran reresik otomatis

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Katup Airlock Rotary Cleaning Otomatis

Dianggo: Sistem transmisi pneumatik tekanan Positif lan Negatif

Bahan: Bisa disesuaikan (Stainless steel utawa Ductile Iron)


Detail Produk

Tag produk

Video

Detail Produk

·Bidang sing ditrapakeGandum, forage, kimia, panyimpenan lan industri transportasi

·Jaringan Udara sing ditrapakeJaringan udara campuran

·Materi sing ditrapakeBahan ketan lan entheng kayata lenga, gula lan millet

·FungsiReresik rotor ajeg nalika nampa, discharging bahan dening pneumatic ngaturake supaya ora iketan, deposition lan éling tujuan anti pamblokiran

· Karakteristik kinerja:Struktur backplane, sistem kontrol injeksi cerdas, miwiti mode reresik injeksi kanthi otomatis ing wektu setelan miturut panjaluk

No. Paten: 201621428926.1

Deskripsi Produk

Otomatis katup airlock rotary cleaning otomatis, kita uga nyebat katup airlock rotary pembersih semprotan cerdas, padha karo katup airlock rotary biasa, bisa njamin tekanan stabil sistem conveying nalika ngirim lan mbongkar pneumatik. Kajaba iku, Bisa disetel kanggo ngresiki rotor lan nang tutup Rotary miturut lingkungan nggunakake beda, supaya minangka kanggo nyegah adhesion lan Deposition saka bahan, supaya minangka kanggo nyegah tutup Rotary saka clogging. Ningkatake efisiensi produksi.

Aplikasi

Amarga fitur reresik mandhiri otomatis, katup airlock rotary iki digunakake akeh ing sambungan pneumatik ing industri panganan, farmasi, gula, kimia, lan pakan.

product
product
product
product

Pitakonan & Jawaban

Q1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A1. Kita minangka pabrikan lan kita wis ana ing katup airlock rotary lan katup diverter sing diajukake meh 20 taun. Kita duwe tim insinyur dhewe lan nganti saiki wis entuk sawetara paten dhewe.

Q2. Kepiye cara kerja kunci udara rotary reresik dhewe iki?

A2. Iki jenis tutup Rotary bisa disetel kanggo ngresiki nang rotor tutup Rotary miturut karakteristik saka materi ngirimaken, supaya supaya adhesion materi lan nyegah tutup Rotary saka clogging. Bisa digunakake kanthi wiyar ing unloading link saka pneumatic ngaturaken bahan sing gampang kanggo ikatan lan clump munggah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita