Pengalaman 20 Taun Ing Bidang Iki

Katup Diverter 2 Way Pneumatik

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Pneumatic Powered 2 Way Diverter valve

Dianggo: Positif, jaringan udara campuran

Bahan: Casting Iron


Detail Produk

Tag produk

Video

Detail Produk

· Lapangan sing ditrapake Industri pangan, pakan, kimia, panyimpenan lan transportasi utawa lapangan

· Materi sing ditrapakebubuk, partikel, lsp.

· FungsiReversing lan mbalikke sak ngatur pneumatik

· Karakteristik kinerjadrive silinder, optimasi busur awak katup, susunan bantalan bi-arah, kombinasi segel SF, posisi mbalikke 120 derajat, flange nut nested, desain tutup sisih, gampang disassembly

· No. Paten: 201420016639.4

product

Aplikasi

ZILI 2 Way Diverter klep dirancang kanggo digunakake ing pneumatic ngatur kanggo ngganti arah ngaturaken. Bisa tekan rong cara lan siji cara metu, uga bisa ketemu siji cara lan rong cara metu. Kita umume nawakake telung jinis drive kanggo katup diverter plug, siji yaiku jinis manual, siji yaiku jinis listrik, lan liyane yaiku jinis pneumatik.

product

Pitakonan & Jawaban

Q1. Apa kaluwihan sampeyan?

A1.Our pneumatic powered diveter valves fixed with SKF Bearings, ISO 600-3 nodular cast iron material, lan desain profesional kanthi paten kita dhewe. Amarga kita minangka pabrikan, kita duwe rantai pasokan lan sistem kontrol kualitas. Supaya kita bisa nyedhiyani rega competitive uga kualitas apik.

Q2. Apa syarat pembayaran lan transportasi sing sampeyan tampa?

A2. Kita nampa pembayaran liwat Alibaba, TT, LC etc. Transportasi Air lan transportasi segara kasedhiya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita